Your cart

Condicions de compra

Per fer una compra a la nostra Botiga has de seleccionar els productes que t’interessin i afegir-los al cistell de la compra mitjançant el botó “Afegir”. Un cop seleccionats els articles que busques, pots continuar el procés de compra amb el botó “Veure el meu cistell”, on hi trobaràs el resum de la teva compra. Un cop hagis verificat els productes del cistell, podràs iniciar el procés de comanda i pagament a través del botó “Finalitzar compra”.

Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur. Tota la informació que ens transmets viatja xifrada a través de la xarxa, gràcies al servei basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Així mateix, les dades de la teva targeta de crèdit no queden registrades a cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda) de Stripe i/o de Paypal.

Per fer una comanda hauràs de seguir els següents passos:

 • Escollir els productes:
  • A sota de cada producte de la nostra galeria hi ha un botó “Afegir”. Només cal fer un clic al botó i la referència s’afegirà al cistell de la compra.
  • El cistell de la compra anirà acumulant els articles que es vulguin comprar. Des del mateix cistell es poden modificar els productes i les unitats.
  • Per iniciar el procés de compra només cal clicar el botó “Finalitzar compra” que trobaràs al final del cistell.
 • Emplenar el formulari de compra i finalitzar la compra:
  • Només cal emplenar els formularis d’adreça de lliurament i acceptar les condicions de compra. (Aquí és on pots registrar-te)
 • Pagar mitjançant les formes disponibles:
  • El pagament de qualsevol compra pot efectuar-se mitjançant targeta de crèdit/dèbit (Visa, Mastercard, Visa Electron i/o similars a través de Stripe), i mitjançant transferència bancària al nostre compte corrent, sempre que s’habiliti expressament.

Els productes seran lliurats en un termini d’entre 24 i 48 hores a partir del dia de la comanda. Els caps de setmana i els festius no es tindran en compte com a operatius.

En cas que es presenti algun inconvenient amb els nostres productes, has d’enviar un correu electrònic a info@mariasoler.cat, amb les dades de la comanda, la teva identificació, els motius de la devolució i una foto del producte tal com va arribar, en el cas d’estar defectuós. Contestarem el correu en el termini més breu possible per solucionar l’inconvenient.

Un cop finalitzat el procés de compra, rebràs un correu electrònic indicant el número de la comanda, així com tots els seus detalls i com seguir l’enviament.

Envia'm un WhatsApp!
Parla directament amb la Maria Soler
mariasoler.cat
Hola!!! 👋🏻
En què et puc ajudar?

Saps què pots comprar per WhatsApp? Hi ha molts productes i és fàcil i ràpid 😉