Your cart
Envasat del producte

El producte

L’activitat de Maria Soler, l’art de la conserva és l’elaboració artesana de vinagres, a banda de la producció de melmelades, gelees i chutneys.

Per a tots els productes selecciono acuradament la fruita i la verdura: sempre és de temporada, de productors de proximitat i madurada a l’arbre. A més, en el procés d’elaboració no afegeixo conservants que no sigui el mateix vinagre, el sucre o la llimona. És així com obtinc un producte saborós, de qualitat i del tot saludable, un producte artesanal, amb ànima pròpia, cuinat amb tot el rigor i amb tots els sentits.

Els vinagres

Estan elaborats a partir d’una base de vinagre de poma i espècies com la mostassa, el clau i la canyella.

Disposo de sis vinagres de fruites AMB I SENSE SUCRES AFEGITS. Segons la temporada de l’any tinc de pera, maduixa, préssec i figues. I durant tot l’any, a més a més, de mango i de fruits vermells.

Els chutneys

Són melmelades agredolces de fruites i verdures, d’origen indi i condimentades amb una gran varietat d’espècies. En pots trobar de pera, figues, préssec, tomàquet, pinya i mango.

Les gelees

Les obtinc fent una reducció d’aigua de poma, sucre i fruita de temporada o flors. N’hi ha de pètals de rosa i de safrà.

Les melmelades

Cuinades només amb sucre i llimona. En trobareu de pebrot escalivat, ceba agredolça, figues, fruits vermells, mango amb llimona, pera amb vainilla i de taronja.

Envia'm un WhatsApp!
Parla directament amb la Maria Soler
mariasoler.cat
Hola!!! 👋🏻
En què et puc ajudar?

Saps què pots comprar per WhatsApp? Hi ha molts productes i és fàcil i ràpid 😉