Your cart

Política de privadesa

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de MARIA SOLER CHIVA i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recollir informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recollim, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per a quins fins recollim les dades que li sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.

RESPONSABLE:

Maria Soler Chiva amb DNI 46781346J
Plaça Major, 15
43420 Santa Coloma de Queralt

FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ del tractament de les dades enviades a través de:

Formulari de Contacte.

 • Finalitat: Facilitar-li un mitjà per a que pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d’informació, també enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, WhatsApp), si marca la casella d’acceptació.
 • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptació de l’enviament d’informació.
 • Conservació: Una vegada resolta la seva sol·licitud mitjançant el nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la Baixa d’aquests.

Enviament de correus electrònics.

 • Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre a les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.
 • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en processos de selecció.
 • Conservació: Una vegada resolta la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas de rebre el seu CV, les dades podran ser conservades durant un any màxim per a futurs processos de selecció.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per a gestionar les seves sol·licituds, donar-lo d’alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre correctament ni donar-li el servei que ha sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, llevat que existeixi obligació legal.

DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS.

Qualsevol persona pot retirar el consentiment en qualsevol moment, quan s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada del consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per a la qual van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicada a l’apartat A), indicant la referència «Dades Personals», especificant el dret que desitja exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures de índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

ACTUALITZACIÓ DE DADES

És important que per a poder mantenir les dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi alguna modificació en aquestes, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquestes. No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a dades personals que pugui facilitar a tercers mitjançant els enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixin a la nostra web, així com a modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa s’exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.

Envia'm un WhatsApp!
Parla directament amb la Maria Soler
mariasoler.cat
Hola!!! 👋🏻
En què et puc ajudar?

Saps què pots comprar per WhatsApp? Hi ha molts productes i és fàcil i ràpid 😉