Your cart
Maria Soler

Tallers i tastos

Tastos

Vine amb la família o els amics a veure’m a l’obrador. Plegats compartirem una experiència gastronòmica consistent en el tast dels meus productes maridats amb productes de la zona com els formatges Sant Gil d’Albió, xarcuteria selecta del poble, la cervesa Segarreta o vins de la Conca de Barberà, tots ells elaborats amb els mateixos criteris d’artesania i qualitat amb els quals em regeixo jo mateixa. Una oportunitat per conèixer el gran ventall d’oportunitats i possibilitats que ofereixen els vinagres, les melmelades, les gelees i els chutneys de Maria Soler l’art de la conserva.

Tallers

I si sou més de pràctica i el que voleu és aprendre a fer melmelades, gelees o chutneys o bé busqueu aprendre noves tècniques i perfeccionar-ne la recepta o, simplement, teniu intenció de passar una bona estona, us oferim tallers a la carta! Només cal que ens aviseu abans i ens adaptem als horaris. El taller té una durada de tres hores i el preu és de 40 euros per persona. Al final del taller us emportareu a casa els productes que haurem elaborat! Poseu-vos en contacte amb mi per formalitzar la reserva.

L’espai

Al número 15 de la plaça Major de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà), just sota els porxos de la casa blava, hi trobareu el meu obrador i botiga. Un espai acollidor en un poble amb encant.

Un poble tranquil però que bull per dins, com els vinagres i les melmelades, que gaudeixen del repòs i de l’ebullició alhora. Per això us convido a portar el tast dels meus productes un pas més enllà, i a descobrir l’entorn on cuino per entendre millor el seu sabor.

Santa Coloma de Queralt pertany a la zona de la Baixa Segarra; és terra de secà, on cada gota és part de l’essència del futur, és terra de safrà, de cereal, de vermut a la plaça, de passejades tranquil·les pel call jueu, pel castell dels Comptes o a l’ermita de Bell·lloc… un lloc per deixar-se perdre per retrobar-se! En definitiva, els productes de Maria Soler l’art de la conserva serien uns altres en un altre lloc i m’encantaria que els vinguessiu a conèixer al seu lloc d’origen.

Contacteu amb l’Oficina de turisme per saber tot el que podeu fer per Santa Coloma i rodalies!

Envia'm un WhatsApp!
Parla directament amb la Maria Soler
mariasoler.cat
Hola!!! 👋🏻
En què et puc ajudar?

Saps què pots comprar per WhatsApp? Hi ha molts productes i és fàcil i ràpid 😉