L’activitat de Maria Soler, l’art de la conserva és l’elaboració artesana de vinagres, a banda de la producció de melmelades, gelees i chutneys.
Per a tots els productes selecciono acuradament la fruita i la verdura: sempre és de temporada, de productors de proximitat i madurada a l’arbre. A més, en el procés d’elaboració no afegeixo conservants que no sigui el mateix vinagre, el sucre o la llimona. És així com obtinc un producte saborós, de qualitat i del tot saludable, un producte artesanal, amb ànima pròpia, cuinat amb tot el rigor i amb tots els sentits.
ELS VINAGRES
Estan elaborats a partir d’una base de vinagre de poma i espècies com la mostassa, el clau i la canyella.
Disposo de sis vinagres de fruites AMB I SENSE SUCRES AFEGITS.
Segons la temporada de l’any, de:
Pera
Maduixa
Préssec
Figues
I durant tot l’any, de:
Mango
Fruits vermells
LES GELEES
Les obtinc fent una reducció d’aigua de poma, sucre i fruita de temporada o flors. N’hi ha de:
Pètals de rosa
Safrà
CHUTNEYS:
Són melmelades agredolces de fruites i verdures, d’origen indi i condimentades amb una gran varietat d’espècies. En pots trobar de:
Pera
Figues
Préssec
Tomàquet
Pinya
Mango
LES MELMELADES
Cuinades només amb sucre i llimona.
En trobareu de:
Pebrot escalivat
Ceba agredolça
Figues
Fruits vermells
Mango amb llimona
Pera amb vainilla
Taronja