Qui sóc

mariasoler-4301

Em dic Maria Soler i tinc l’obrador i botiga a la Plaça Major de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà), vaig començar el projecte, el 2010 amb Al pot petit hi ha…, fins a dia d’avui que s’ha consolidat en Maria Soler, l’art de la conserva.

Amb l’inquietud incansable de buscar sempre l’exiquisidesa en cada pot de conserva com a principal objectiu, vaig voler imprimir en tots els productes que elaboro el meu propi segell que havia de transmetre inequívocament la passió que em desperta el que faig, i la professionalitat amb la qual m’agrada treballar.

Així és com m’agrada i com només sé cuinar, artesanalment, amb tots els sentits dipositats al producte, i amb sentiment, un ingredient que considero indispensable per assaborir millor un producte amb vocació de ser únic.

 

 

Envia'm un WhatsApp!
Parla directament amb Maria Soler
Mariasoler.cat
Hola!!!👋🏻
En què et puc ajudar?

Saps què pots comprar per WhatsApp, hi ha molts productes i és fácil i ràpid😉